Doorgaan naar hoofdcontent

21 Manieren om af te vallen

Afvallen is moeilijk maar er zijn veel verschillende manieren om het te doen. Combineer enkele van deze 21 manieren en ga ervoor!



Afvallen manier 1. Doe het stap voor stap
Begin met op te letten wat je eet. Eet minder vet en suikers en eet juist mee groenten en fruit. Als dit je aardig af gaat kun je beginnen met extra te bewegen. Als je een hekel hebt aan bewegen, doe het dan maar een kwartiertje per dag en daarna een half uur. Onthoud dat als je bv je wandeling maakt dat je calorieën aan het verbranden bent in plaats van ze naar binnen te werken. En n iet onbelangrijk, doe iets wat je leuk vindt.



Afvallen manier 2. Zoek iemand die mee doet
Het is altijd goed om ondersteuning te hebben als je probeert af te vallen. Zoek dus iemand die ook wil afvallen en moedig elkaar aan, ga samen sporten en wissel ervaringen uit.



Afvallen manier 3. Gebruik gewichten
Door met gewichten te trainen bouw je spiermassa op. Spierweefsel verbuikt meer calorieën dan vetweefsel. Het neemt ook minder plaats in dan vet.



Afvallen manier 4. Eet minder koolhydraten
Eet minder brood, pasta en aardappelen en je zult het positieve effect vanzelf ervaren.



Afvallen manier 5. Zet je doel
Zet een deadline en een gewicht op papier en hang dit bijvoorbeeld op de koelkast.



Afvallen manier 6. Geen fris
Stop met het drinken van frisdrank en vruchtensappen. Als je ze perse wilt drinken neem dan light fris.




Afvallen manier 7. Grillen of koken
Vermijd gefrituurd vlees. In plaats daarvan zou je beter grillen, gebruik hierbij lekkere kruiden. Het is veel en veel gezonder en eigenlijk ook gewoon lekkerder.



Afvallen manier 8. Koop geen junk food
Als je de boodschappen gaat doen zorg dan dat je geen honger hebt en koop geen chips, snoep en junk food. Als je het niet in huis hebt kun je het ook niet zo snel eten.



Afvallen manier 9. Ontbijt
Eet zoveel mogelijk van je dagelijkse calorieën vroeg op de dag. En dan met name bij het ontbijt. Eet niet na 8uur ‘s avonds. Zo krijg je niet de extra calorieën binnen, je zal ook beter slapen.




Afvallen manier 10. Verwen jezelf
Als je tegen jezelf zegt dat je iets niet meer mag hebben, wil je het waarschijnlijk alleen maar meer. Daarom zou je jezelf moeten trakteren met een koekje. Maximaal 1 per dag.



ALS JE GEEN TIJD HEBT ! OF GEEN ZIN DAN KAN JE HET VERSNELLEN !! 
 KLIK HIER


Afvallen manier 11. Kleinere borden
Gebruik kleinere borden. Psychisch, overtuig jezelf ervan dat je een vol bord eet.



Afvallen manier 12. Drink veel water
Drink het als je honger hebt en voor het aan tafel gaan.



Afvallen manier 13. Eet je bord niet leeg
Vaak eet je gewoon op wat er op je bord ligt. Niet doen, eet tot je genoeg hebt en stop dan.




Afvallen manier 14. Eet 5 of 6 keer per dag
Als je vaker kleinere maaltijden eet heb je minder snel honger en pak je dus ook minder snel naar slechte snacks.



Afvallen manier 15. Plan je work-out
Gebruik een agenda of een kalender.



Afvallen manier 16. Géén crash dieet
Ze werken niet. Als je afvalt zitten de kilo’s er zo weer aan. Om af te vallen moet je geduld hebben.



Afvallen manier 17. Doe meerdere kleine work-outs per dag
Bijvoorbeeld tijdens het tv kijken, span je bil, borst of buikspieren aan. Of til je benen op als je in de bank ligt.



Afvallen manier 18. Afwegen
Probeer slechte dingen af te wegen en te beperken wat je ervan eet.
Houd rauwkost in de buurt
Koop worteltjes, cherry tomaatjes, snij komkommer voor enz. Zo kun je er ten allen tijde naar pakken. Eet zoveel je wilt.



Afvallen manier 20. Goede gewoonten
Het zal wel bekend zijn dat als je iets vaak doet, het een gewoonte wordt. Gezond eten en regelmatig bewegen dus en volhouden.



Afvallen manier 21. Verminder het aantal calorieën dat je inneemt
Hoewel je het aantal calorieën moet beperken, moet je jezelf niet uithongeren. Je dieet moet koolhydraten, eiwitten, vitaminen, mineralen, vezels en een kleine hoeveelheid onverzadigde vetzuren bevatten. Teveel vet, vooral verzadigde vetzuren, verhogen je cholesterolniveau en daarmee het risico op hart- en vaatziekten. Te veel suiker in je dieet verhoogt het risico op diabetes. Eet daarom bewust en gezond, dan voorkom je ziektes en val je vanzelf af.


 Als Dit Alles niet wilt lukken KLIK HIER

Reacties

Populaire posts van deze blog

Strakkebuikspieren Kettlebell Workout Vrouwen

De Kettlebell Workout is het meest succesvolle thuis fitness programma in Nederland. 5 DVDs + Fitness tool (Kettlebell). KLIK HIER VOOR HET PRODUCT   Hoe Je Nu Controle Over Je Gewicht, Lichaam En Gezondheid Kunt Nemen, De Eindstreep Kunt Behalen En Daar Kunt Blijven Nooit meer zorgen maken over je gewicht, over hoe je er uit ziet, over wat anderen zouden vinden Klik HIER Als U Het KETTLEBELL WORKOUT Wilt Bestellen

Super Simpel Paleo

SuperSimpel Paleo      LET OP: Als je alle geweldige gezondheidsvoordelen wilt ervaren van de Paleo lifestyle – zoals een platte buik, sterke spieren, een gladde stralende huid, betere voedselvertering, een heldere mindset en een verminderde kans op diabetes, kanker en hart- en vaatziekten en je wilt dit doen met gemakkelijke en heerlijke recepten van ingrediënten die je in elke supermarkt kunt kopen, LEES DIT NU! “Met Slechts 5 Ingrediënten Per Recept… Maken Wij Paleo zo Simpel dat Iedereen van de Gezondheidsvoordelen van deze Effectieve Lifestyle kan Genieten!” We laten je zien hoe je 5, 10, of zelfs 15 Kilo “hardnekkig” vet kan kwijtraken door simpele en heerlijke maaltijden te eten waarvan je in eerste instantie zou denken dat ze slecht voor je zijn. Mitchel van Duuren Auteur van “de Paleo Revolutie”. Ik ben 10kg vet kwijtgeraakt en heb meer energie dan ooit! Dit alles heb ik gerealiseerd met Paleo in een paar korte maanden tijd en zonder moeite. De juiste